Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Vásárlásról

Hogyan válhatok törzsvásárlóvá?

Mi sem egyszerűbb: vásárolj 20.000,- forint értékben egy hónapon belül és 10%-os kedvezményt élvező törzsvásárlóvá válsz.

Ha az üzletben megszerezted az állandó 10%-ot biztosító VIP kártyát, akkor elég egyszer regisztrálnod és dobni nekünk egy emailt az info@csaphaz.hu -ra, azonnal beállítjuk Neked a 10% kedvezményt. Csapolt sörről

Tényleg finomabb a csapolt sör?

Kipróbáltuk, és igen, ez nem csak képzelgés. Logikus is, hiszen a csapolásra szánt sörök:

  • kocsmáknak készülnek, pár hetes fogyasztásra - nincs szükség rá, hogy hónapokig elálljon, ez befolyásolja a tartósítás által okozott ízeltérést
  • frissen hordózottak
  • speciális hűtőkamránkban heti hét napon, napi 24 órán át 4°C hőmérsékleten tartjuk (míg kocsmákban a sörcsap hűti csak le!), megőrizve minden aromát

További részletek olvashatóak a kiválóságról a https://csaphaz.hu/kivalosag oldalon.

Hogyan marad friss csapolás után?

Oxigénmentes csapolási technológiánknak köszönhetően: a palackot először szén-dioxiddal töltjük fel, majd következik a sör, aminek tetején szintén szén-dioxiddal teli habsapka alakul ki, erre rögzítjük a kupakot. Így egyszer sem találkozik kinti levegőlel a sör -- otthon hűtőben tárolva négy napig is friss marad a söröd. 

További részletek olvashatóak a kiválóságról a https://csaphaz.hu/kivalosag oldalon.

Lehet nálatok helyben is fogyasztani?

Csak elvitelre kínálunk Magyarország legkiválóbb söreiből, amit otthon, kertben, parkban, yachton is fogyaszthatsz.

A Csapházról

Kik vagytok?

2014-ben alakultunk, kis családi vállalkozás vagyunk, rajongunk a kiváló sörökért és szeretjük Magyarországot. Ezen sorok írásakor hárman vagyunk (Szabina, Ricsi és Ricsi).

Miért csináljátok?

Kézműves sör rajongók vagyunk, és szeretünk otthon, magunkban, családunkkal és barátainkkal kortyolgatni. Viszont a legtökéletesebb élményt szerettük volna megkapni - és sehol nem találtunk jó minőségű csapolt sör házhozszállítást. 

Emellett szeretnénk támogatni a hozzánk hasonlóan családi vállalkozásként működő magyar kisüzemi (valóban kisüzemi!) főzdéket, felkarolva őket és behozva őket a Csapházba.

Kérdésem van még...

...kérdezz bátran, bármelyik elérhetőségünkön, nyitvatartási időben próbálunk azonnal válaszolni:

Az oldal tetejére