Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Online sörkóstoló

Csapatépítő? Baráti összejövetel? A Csapház Sörkóstoló kiváló esemény mind sörrajongóknak mind újoncoknak. Bennfentes kalauzolás a magyar kraft sörök világába, személyes történetekre, főzdei titkokra derül fény, mindezt vidám hangulatban - mosoly és jókedv garantált!

Hogyan működik?

Válaszd ki és rendeld meg a számodra szimpatikus csomagot. Ezután mi megkeresünk és egyeztetünk időpontot - fontos, hogy egy hétre előre kell tudnunk az időpontot.

A pandémiás helyzetben otthoni környezetbe varázsoljuk a söröző vidámságát: 60 perces, rövidített műsorunk alatt bemutatjuk és megkóstoljuk a csomag nedűit, majd a hangulatot szabadjára engedve folytatódhat a buli a virtuális térben.

Egy csomag hány emberre elég?

Online sörkóstolásnál nem tudjuk a dobozolt/palackozott söröket szétbontani, így címenként egy csomagot mindenképp szükséges rendelni, de ha egy otthonban többen is részt vesztek, akkor egy csomag kb 3 főre elegendő.

Lehet ötnél kevesebb csomagot is kérni?

Igen, de ekkor a költségek miatt sajnos nő az ár - írj (info@csaphaz.hu) vagy hívj (+36 30 545 2620) és megbeszéljük a részleteket.

Rendezés:
Az oldal tetejére